آشپزی

سوپ کدوحلوایی

معصومه فتوحی گلریز ؛ استاد دانشگاه و کارشناس آشپزی

مواد لازم سوپ کدوحلوایی :
کدو حلوایی خرد شده 500 گرم
پیاز نگینی خرد شدهیک عدد
سیر یک حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
کره 50 گرم
گشنیز ساطوری 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
استاک مرغیک لیتر

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی :

ابتدا پیاز را با مقداری کره تفت می دهیم. سپس آرد را اضافه کرده و آن را تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود تفت می دهیم .
در این مرحله کدو حلوایی و آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کدو حلوایی کاملا پخته شود .
پس از پخت کامل مواد را پوره کرده، سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
در صورت تمایل هنگام سرو می توانید روی سوپ مقداری خامه صبحانه ریخته و بعد سرو کنید .

نکته
اگر مایل بودید سوپ غلیظ تر شود می توانید به مواد 1 قاشق سوپ خوری آرد گندم که با 25 گرم کره تفت داده اید و با مقداری استاک مرغ رقیق شده است را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید حداقل یک ربع مواد روی حرارت باشد.

نوشته های مشابه

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا