آشپزی

️سیب زمینی تنوری

معصومه فتوحی گلریز ؛ استاد دانشگاه و کارشناس آشپزی

مواد لازم برای سیب زمینی تنوری :
سیب زمینی 3 عدد
پوره گوجه فرنگی یک پیمانه
پاپریکا 1 عدد
فلفل هالوپینو 1 عدد
جعفری ساطوری 1 قاشق سوپ خوری
پیازچه ساطوری 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمزان 2 قاشق سوپ خوری
خامه ترش 3 قاشق چای خوری
آویشن به میزان لازم
کره 50 گرم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری :

سیب زمینی را پس از شستن با فویل کاملاً می پوشانیم و در فر با دمای 200 درجه به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها کاملاً مغز پخت شود.
در این فاصله در ظرفی کره را به همراه پیازچه روی حرارت تفت می دهیم حال پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی پوره کشیده شود.
در این فاصله فلفل ها را کبابی کرده و پس از اینکه پوست آن را گرفتیم به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم .
در آخر ادویه جات را به همراه پنیر پارمزان به مواد اضافه می کنیم .
سیب زمینی که کاملاً پخته شد از وسط شکافی روی آن ایجاد می کنیم حال از سس آماده شده داخل شکم سیب زمینی را پر می کنیم در انتها یک ق چای خوری خامه ترش روی آن گذاشته و مقداری جعفری روی آن می ریزیم.

نکته
اگر غذای تند با ذائقه شما همخوانی ندارد می توانید فلفل هالوپینو را حذف کنید.
برای تهیه خامه ترش ابتدا 50 گرم خامه صبحانه را کمی هم بزنید سپس در حین همزدن کم کم یک دوم قاشق چای خوری آبلیمو به آن اضافه کنید.

نوشته های مشابه

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا