آشپزی

️پاستا فتوچینی با سس آلفردو

معصومه فتوحی گلریز ؛ استاد دانشگاه و کارشناس آشپزی

مواد لازم برای پاستا فتوچینی:
پاستا فتوچینی 500 گرم
سینه مرغ مکعبی خرد شده 500 گرم
قارچ ورقه شده 300 گرم
سیر رنده شده 2 حبه
پنیر پارمزان 150 گرم
کره 100 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
شیر 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
جز هندی یک دوم قاشق چای خوری
آویشن یک دوم قاشق چای خوری
برگ ریحان تازه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا فتوچینی:

ابتدا در ظرفی آب را به همراه مقداری نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع روی حرارت گذاشته تا آب به جوش آید.
سپس پاستا را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا پخت پاستا کامل شود.
در این فاصله در تابه ای گود کره را اضافه می کنیم حال مرغ را به همراه ادویه جات اضافه کرده و خوب تفت می دهیم حرارت باید در حدی باشد که مرغ در هنگام پخت آب نیندازد.
حال نیمی از سیر رنده شده را به مرغ اضافه می کنیم بعد از آن قارچ را به همراه مرغ تفت می دهیم.
در ظرفی جداگانه مابقی سیر را به همراه خامه و دو سوم پنیر و شیر اضافه کرده و با یک قاشق مواد را با هم مخلوط می کنیم حال آویشن و جز هندی را نیز اضافه کرده و مواد آماده شده را به مخلوط مرغ اضافه می کنیم .
در این مرحله پاستا را آبکش کرده و به مخلوط مرغ و سس آلفردو اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه حرارت می دهیم مواد را در حین پخت هم می زنیم تا سس به خورد پاستا برود.
در آخر هنگام سرو روی پاستا مقداری پنیر و کمی ریحان خرد شده اضافه می کنیم .

نکته:
این پاستا باید کاملا گرم سرو شود پس اگر می خواهید برای مهمانی تدارک ببینید باید آماده سازی مواد را انجام دهید و فقط سس را یک ربع قبل از سرو به موادتان اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید مخلوط سس و پاستا را با هم ترکیب نکنید و هنگام سرو مخلوط سس را روی پاستا بریزید .

نوشته های مشابه

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا