آشپزی

تخم مرغ و بلغور در تابه

کارشناس آشپزی: معصومه فتوحی گلریز

مواد لازم:

ماست ساده ی یونانی: 1 فنجان
شوید تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق سوپخوری
ادویه: 2 پره میخک سیر، یا مالت رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار کافی
تخم مرغ پخته شده: به میل خود4عدد
بلغور مایل به قرمز بو داده: 2 فنجان
پودر گوجه فرنگی خشک شده : یک چهارم فنجان
اسفناج تازه: 2 فنجان
آووکادو، برش: خورده1عدد
پنیر بز: 4 اونس
دانه کنجد تند، کرفس تازه، نعناع تازه و نمک برای تزئین

طرز تهیه:

1- در یک کاسه متوسط، ماست غلیظ، کرفس، جعفری، سیر و هر کدام از نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا آماده شدن صبحانه در یخچال نگهداری شود.
2- تخم مرغ ها را به اندازه نیاز بپزید.
3- بلغورها را در میان کاسه ها تقسیم کنید و یک قاشق غذاخوری بزرگ از سس ماست اضافه کنید و سپس پستو را کمی به ماست اضافه کنید. بعد، در هر کاسه 1-2 تخم مرغ اضافه کنید. اسفناج و آووکادو را اضافه کنید. سس کره تند را بر روی تخم مرغ بریزید.
می توانید با چاشنی سبزیجات تازه، گیلاس لیمو، دانه کنجد و پنیر بز سرو کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا