آشپزی

نیمرو در نان تست

صبحانه دو نفره

معصومه فتوحی گلریز

مواد لازم برای سس تند کره:

کره: 2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد تند: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: خرد شده1-2 قاشق چای خوری
پاپریکا شیرین: 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه سس تند کره:

در یک کاسه کوچک، کره، روغن کنجد، فلفل نیم کوب شده و پاپریکا را روی حرارت ذوب کنید. سس گرم را بر روی تخم مرغ سرخ کرده بریزید.

مواد لازم:

نان تست : 2 تکه
تخم مرغ : 2 عدد
پنیر رنده شده موزارلا : 1 قاشق سوپخوری
پنیر رنده شده گودا: 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
کره: به دمای محیط رسیده 30 گرم

نوشته های مشابه

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم، حال با یک قاشق داخل نان تست را کمی گود می کنیم سپس با یک قاشق یا فرچه داخل نان را با کمی کره چرب می کنیم حال تخم مرغ را داخل نان می شکنیم در این مرحله دور نان را با مابقی کره چرب کرده و رویش را با مخلوط پنیر موزارلا و گودا می پوشانیم ، مقداری نمک و فلفل روی نان ها می زنیم و در طبقه وسط به مدت 10الی 15 دقیقه قرار می دهیم تا تخم مرغ پخته شده و پنیر روی نان آب شود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا